Velg Bjørken Bygg for et vellykket resultat

Alt innen muring og tømring

Be om pristilbud

 Havdalsvegen 48, 7517 Hell

 932 592 215

En totalleverandør for alle dine byggebehov

Bjørken Bygg tilbyr et bredt spekter profesjonelle byggetjenester for å imøtekomme dine behov. Les mer om våre tjenester nedenfor, og ta kontakt for mer informasjon.

Ikon - Blyant

Murertjenester

Trenger du hjelp fra en erfaren murer? Bjørken Bygg tilbyr profesjonelle murertjenester som inkluderer alt fra muring av grunnmurer og støttemurer til fasadereparasjoner og flislegging. Vi sikrer høy kvalitet i alle prosjekter og tilbyr skreddersydde løsninger som passer til både estetiske preferanser og strukturelle behov.

Ikon - Blyant

Tømrertjenester

Skal du pusse opp? Bjørken Bygg leverer omfattende tømrertjenester som spenner fra nybygg til rehabilitering og ombygging av eksisterende strukturer. Vi tar oss av alt fra konstruksjon av gulv, vegger og tak til innredning og snekkerarbeid.

Ikon - Blyant

Fasadeendring

Planlegger du å gjøre endringer på husets fasade? Bjørken Bygg utfører fasadeendringer som kan forvandle utseendet og øke verdien på din eiendom. Vi jobber tett med kundene for å skape skreddersydde design som oppfyller deres behov, enten det innebærer å legge til nye vinduer og dører, endre materialer eller gi fasaden et helt nytt utseende.

Ikon - Blyant

Bytte av vinduer og dører

Trenger dine vinduer og dører utskifting? Bjørken Bygg tilbyr profesjonell og effektiv service for utskifting av vinduer og dører, som kan forbedre både energieffektivitet og sikkerhet i hjemmet ditt. Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsvinduer og -dører i ulike stiler og materialer. Med vår ekspertise og erfaring sikrer vi en sømløs installasjonsprosess og et varig resultat som du vil glede deg over i mange år fremover.

Ikon - Blyant

Totalrenovering av bad

Drømmer du om nytt bad? Bjørken Bygg utfører totalrenovering av bad, og vi tar oss av alt fra riving og bortkjøring av gammelt utstyr til installasjon av nytt bad med moderne funksjoner og design. Vi sikrer høy kvalitet og nøyaktighet gjennom hele renoveringsprosessen, slik at du ender opp med et sluttresultat du blir fornøyd med.

Ikon - Blyant

Oppussing

Ønsker du en oppgradering? Bjørken Bygg tilbyr omfattende oppussingstjenester som kan forvandle ditt hjem eller bedriftslokale. Vi tar oss av alt fra malerarbeid og gulvlegging til oppgradering av kjøkken og bad.

Ikon - Blyant

Bytte av tak

På tide å bytte ut taket? Med ekspertise innen takarbeid tilbyr Bjørken Bygg profesjonell service for utskifting av tak, enten det er skifer, takstein eller takbelegg. Vi sikrer en grundig vurdering av takets tilstand før utskifting, og tilbyr skreddersydde løsninger som passer boligens arkitektur.

Ikon - Blyant

Mindre tilbygg

Trenger du mer plass? Bjørken Bygg bygger mindre tilbygg som kan gi ekstra plass og funksjonalitet i ditt hjem, enten det er et ekstra soverom, kontor eller utvidelse av stueområdet. Vi tar oss av alt fra planlegging og søknadsprosesser til selve byggingen, med fokus på å integrere tilbygget sømløst med eksisterende struktur og design.

Ikon - Blyant

Carport og garasje

Planlegger du ny garasje? Bjørken Bygg tilbyr skreddersydde løsninger for bygging av carporter og garasjer som gir trygg og beskyttet parkering for dine kjøretøy. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, med alt fra grunnarbeid og konstruksjon til installasjon av dører og tak, og sikrer en solid og holdbar struktur som beskytter dine eiendeler mot vær og vind.

Trenger du hjelp med ditt prosjekt?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt dine behov!

Kontakt oss